Spoštovani učenci, starši in sodelavci!

N

ovo šolsko leto je kot bela knjiga, ki čaka, da jo bomo napolnili z novimi zgodbami, spoznanji in izkušnjami. Skupaj bomo gradili pot k znanju, razumevanju in osebnostni rasti.

Dragi učenci, koraki, ki jih boste naredili v prihajajočem letu, so dragoceni, saj vas bodo oblikovali in pripravili na prihodnost. Vsak dan bo priložnost za učenje nečesa novega, za premagovanje ovir in za odkrivanje svojih talentov. Ne bo vedno enostavno, vendar se spomnite, da je vsak napor vreden, saj vas bo pripeljal bližje k vašim ciljem.

Spoštovani starši, vaša podpora in vodenje sta ključnega pomena za uspeh vaših otrok. Vaša ljubezen in spodbuda jih bosta spremljali skozi vsak izziv. Vabim vas, da ostanete aktivno vključeni v njihovem šolskem življenju, saj s skupnimi močmi lahko ustvarimo okolje, ki spodbuja rast in učenje.

Spoštovani učitelji, vi ste tisti, ki vsak dan oblikujete prihodnost. Vaša strast do poučevanja, vaša predanost in vaše znanje so svetilnik, ki bo vodil naše učence skozi šolsko leto. Vaša sposobnost, da navdihnete in spodbudite učence, je neprecenljiva. Hvala vam za vaš trud in požrtvovalnost.

Vsi skupaj tvorimo nepogrešljivo sestavino te šole. Skupaj bomo gradili okolje, kjer se vsak posameznik lahko razvija v svojem tempu, kjer se spoštuje raznolikost in kjer se spodbuja radovednost. Naj bo to šolsko leto polno smeha, prijateljstva, dosežkov in rasti. Zberimo svoje moči in stopimo skupaj v to novo pustolovščino učenja.

Hvala vam in srečno vsem v tem šolskem letu!

Polona Dolanc, ravnateljica