Novo šolsko leto

Spoštovani starši, učenke in učenci!

V torek,  1. septembra vstopamo v novo šolsko leto po tako imenovanem »MODELU B«, kar pomeni, da se vsi učenci izobražujejo v šoli. Pri tem pa veljajo omejitve, ki se nanašajo na vzdrževanje higienskega režima ter izvajanje preventivnih ukrepov.

Glavno vodilo prihoda v šolo:

V ŠOLO PRIHAJAJO SAMO ZDRAVI OTROCI IN ZAPOSLENI.

Prosimo vas, da se starši tega dosledno držite in pokažete odgovornost do vseh, ki smo udeleženi v vzgojno-izobraževalnem procesu. V primeru, da vaš otrok zboli oziroma je potrjena okužba s SARS-CoV-2 pri osebi, ki z otrokom biva v istem gospodinjstvu, vas prosimo za hitre in odkrite informacije.

Na ta način nam boste najbolje pomagali, da bomo lahko učencem zagotavljali varno šolsko okolje. V primeru potrjene okužbe v družini ali drugega tesnega stika z okuženo osebo boste nadaljnja navodila prejeli od epidemiološke službe.

Starši v šolo ne morete vstopati brez predhodne najave in dogovora.  Ob vstopu je obvezno razkuževanje rok, vzdrževanje varnostne razdalje in uporaba zaščitne maske.

Starši, ki prihajate po  učence v šolo, jih prevzamete pred vhodom v šolo in ne vstopate v prostore šole.

PO PRIPOROČILU NIJZ GLEDE UPORABE MASK V SKUPNIH PROSTORIH V OSNOVNI ŠOLI, V TEDNU OD 31. 8. 2020 DO 6. 9. 2020 MASKO UPORABLJAJO VSI OTROCI OD 5. LETA DALJE PRI GIBANJU V SKUPNIH PROSTORIH.  
Priporočila za uporabo mask v času širjenja okužbe s SARS-CoV-2
Več o tem ...
  • VSTOP V ŠOLO PO MODELU B OD SREDE, 2. 9. 2020 SI OGLEJTE NA TEJ POVEZAVI.
  • PREVOZI OD SREDE, 2. 9. 2020 DALJE SO OBJAVLJENI NA TEJ POVEZAVI.