Govorilne ure na daljavo

Spoštovani starši.

V mesecu oktobru smo vas v spletni anketi povprašali o predlogih za izboljšanje poteka govorilnih ur na daljavo. Veliko vas je izpostavilo željo, da bi govorilne ure potekale tudi preko videokonference. Ker se trudimo prisluhniti vašim željam, vam bomo od meseca decembra dalje omogočili, da se boste z učitelji in razredniki lahko videli tudi preko videokonferenčnega klica. Še vedno pa so vam na voljo tudi dosedanje oblike komuniciranja.Navodila za videokonferenčni klic so sledeča:

  1. Najkasneje do četrtka 10. 12. se učiteljem, s katerimi bi želeli govoriti preko videokonference, javite na njihov službeni e-mail naslov (objavljeni so na šolski spletni strani v zavihku Starši/Govorilne ure in roditeljski sestanki).
  2. Učitelj bo v programu MS Teams ustvaril sestanek in vam v povratno sporočilo (najkasneje do ponedeljka dopoldne) javil termin. Vsak starš bo imel za pogovor na voljo največ 10 minut.
  3. Pred pričetkom govorilnih ur se morate v aplikacijo MS Teams vpisati z učenčevimi podatki, saj boste na sestanek dostopali preko njihovih profilov.
  4. V MS Teams v koledarju, kjer vas bo čakalo povabilo za sestanek, se boste pridružili učitelju na videokonferenci.

V kolikor bo odziv za videokonferenčne klice prevelik, bodo učitelji prednostno na seznam uvrstili tiste, ki se bodo javili najprej.

Lepo vas pozdravljamo.

Vodstvo šole